"ЛЮДИНА НІБИТО НЕ ЛІТАЄ... А КРИЛА МАЄ" Л.КОСТЕНКО

21 березня — Всесвітній день поезії

Це свято було запроваджено у 1999 році на 30-й сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО. Вперше воно відзначалося в Парижі, де розташована штаб-квартира цієї міжнародної організації.

«Поезія, — говориться в рішенні ЮНЕСКО, — може стати відповіддю на гострі й глибокі духовні питання сучасної людини — але для цього необхідно привернути до неї увагу якомога більш широких верств суспільства. Крім того, Всесвітній день поезії має дати можливість ширше заявити про себе малим видавництвам, чиїми зусиллями переважно й доходить до читачів творчість сучасних поетів, літературним клубам, які відроджують одвічну традицію живого поетичного слова».

У нашому дитячому садочку є своя поетеса – Пархоменко Тетяна Олександрівна, яка пише вірші, публікує їх у різних видання, прославляє нашу Україну, живучі на даний час за кордоном. Напередодні Всесвітнього дня поета вона прийняла участь у «Поетичному калейдоскопі» та побувала на книжковій гостині «Магія пера».

В дружній, поетичній атмосфері зачитувала власні твори, які підготувала. І хочемо вам сказати, які ж талановиті та багатогранні наші співробітники.

Кiлькiсть переглядiв: 32