КАЗКА - НЕ ПРЯНИК, А ДІТЕЙ ДО СЕБЕ МАНИТЬ!

20 березня - Всесвітній день казки.

Сьогодні вихователі нашого садочка нагадала дітям, що казка – це народно-поетичний або писемно-літературний твір про вигадані події чи осіб, іноді за участю фантастичних сил, який має повчальну мету.

«Забута казка – це золоте намисто, яке впало на морське дно» – кажуть старі люди. Чи задумувались ви над тим, чому живуть і не вмирають народні казки! А безсмертні вони тому, що в них живе і не вмирає сам народ, казки упродовж віків були і залишаються чарівними провідниками доброти і милосердя.

Гортаючи сторінки улюблених казок, ви зрозумієте, що казки – то наші великі вчителі. Мистецтво казки полягає в тому, що вона гармонізує людину з навколишнім світом з одного боку, а з іншого – координує її в суспільстві, світі, вигаданому людьми.

А ще підготували для дітей лялькову виставу для дошкільнят «Подорож у «Країну небезпечних речей». Під час перегляду діти дізналися про правила поводження з сірниками, незнайомими предметами та дізналися, що може трапитися, якщо не дотримуватись правил безпеки під час прогулянок у лісі.

Кiлькiсть переглядiв: 27